maandag 31 januari 2011

Hoe de Detoxpads te gebruiken?

U kunt de Detox Voet Pads van ons aanbrengen op het lichaamsdeel dat u wilt ontgiften.  Ook kennis van voetreflexologie kan u daarbij helpen.

Uw  lichaam efficiënt ontgiften, daar hoeft u heus geen uren voor uit te trekken. Gebruik de detox voet pads ‘s nachts zijn werk doen. Een reiniging terwijl u slaapt, zodat u ’s morgens niet alleen fris, maar ook blakend van gezondheid opstaat.

Zie onderstaand voorbeeld:Onderstaan voetreflexzones om uw klachten te behandelen:

Zone 1: u brengt de pads aan ter hoogte van de tenen en net eronder. Vooral geschikt voor vermindering van slaapproblemen, hoofdpijn, sinusitis, een stijve nek en schouderpijnen.
Zone 2: u brengt de pads aan in het midden van de voetzool. Daardoor bekomt u een algemene ontgifting. Ook waterretentie en constipatie worden zo zéér gunstig beïnvloed.
Zone 3: u brengt de pads aan ter hoogte van de hiel. Deze zone is vooral geschikt voor vermindering van lage rugpijnen, kniepijn en menstruatiepijnen.
1. Haal het zakje met de detoxpad  uit het cellofaan.
2. Leg de pleister met de afdekfolie naar boven op tafel en houdt de pleister met het kleinste gedeelte van de afdekfolie op de tafel gedrukt.
3. Trek het grootste gedeelte van de afdekfolie van de pleister af.
4. Blijf nog steeds de pleister op tafel drukken via de strip afdekfolie.
5. Plak detoxpad met de glanzende kant in het midden van de pleister, zodat aan alle klanten van de detoxpad evenveel pleister overblijft.
6. Plak de pleister dwars onder de voet in de voetholte of een ander lichaamsdeel.
7. Verwijder de strip afdekfolie van de pleister.
8. Duw de gehele pleister goed aan tegen de huid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten