maandag 31 januari 2011

Hoe werkt de Detox Pad?

Hoe werkt de Detox Pad?
Men kwam in Japan tot de ontdekking dat bepaalde extracten van oude bomen de unieke eigenschap bezaten  om de toxines uit het lichaam te absorberen. Dank zij een ruimer onderzoek en het toevoegen van andere natuurlijke actieve bestanddelen werd het mogelijk de natuurlijke toxinesabsorberende Detox voetpads te ontwerpen. Deze pleisters worden aangebracht op de voetzool vóór het slapengaan. Na vier uren kan men reeds het resultaat voelen en zien. De detox voetpads die oorspronkelijk wit en droog zijn worden omgevormd tot een vochtige grijze bruinachtige pleister waarop duidelijk de toxines te zien zijn die
de pijn veroorzaakten en uit het lichaam afkomstig zijn. Hoe donkerder de pleister wordt, hoe groter de hoeveelheid geabsorbeerde toxines. De gebruiker zal meer energie hebben en meer ontspannen zijn en de pijn en stijfheid ten gevolge van de toxines uit het lichaam zullen verzachten – ontegensprekelijk een bijkomende troef voor personen die lijden aan bv artritis, jicht en reuma.

 

Uitwerking van de Detoxpads:
Het primaire effect van de DetoxPads is de ontgifting. Wanneer de gifstoffen uit het lichaam verwijderd zijn voelt men een verbetering van de bloedsomloop, een vermindering van de spier- en gewrichtspijnen, maar ook een verbetering van de slaap.  


Vele mensen zien over het hoofd dat een lichaam overladen met toxines een reeks symptomen zal vertonen. Hiertoe behoren constipatie, een opgezwollen maag, moeilijke vertering, gasvorming, vermoeidheid, toename van het gewicht, overdreven slijmen, zwak concentratievermogen, hoofdpijn, gevoelige huid, geheugenstoornis, depressie, lichaamsgeur en kortademigheid. Ons lichaam weet niet hoe de toxines in de bloedstroom te verwerken. Het weet niet hoe ze af te scheiden zodat ze zich opstapelen tot schadelijke hoeveelheden of omgezet worden tot stoffen die in wisselwerking treden met het metabolisme.

De uitvinding van de toxine-absorberende Detox Voetpads pleister heeft veel belangstelling en enthousiasme verwekt in de Japanse medische industrie, met aanbeveling van medische experts. De toxine-absorberende Detox Voetpads pleister helpt het lichaam een optimale gezondheidstoestand te bereiken door verbetering van de bloedcirculatie, toename van het metabolisme, activering van de bloedcellen, verzachten van gewrichtspijnen, verbetering van de kwaliteit van de slaap en het uitdrijven van lichaamsvochten.

Het lymfvocht (toxines van het lichaam)
Het lymfvocht is het “toxine wegwerp systeem” van het lichaam. Het werkt als een intern verdedigingssysteem. Het lymfvatensysteem ontdoet het lichaam van toxinen, bacteriën, celafval, oedemen en proteïnen. Zonder dit vitaal systeem zouden we binnen de vierentwintig uur doodgaan. Het lymfvatensysteem is gelijkaardig aan het bloedvatensysteem met evenveel vaten maar het bevat het lymfvocht dat helder is en dus niet zichtbaar (tenzij men een geschikte contrastvloeistof inspuit). Het lymfvatensysteem verschilt van het bloedstelsel doordat het bloed steeds overal aanwezig is in het lichaam terwijl het lymfvocht slechts een gedeelte van het lichaam bevloeit.

Het lymfvatensysteem speelt een vitale rol in het lichaam door zijn regulerend effect op het immunitair systeem. Wanneer het lymfvatensysteem vastzit zal het lymfvocht zich opstapelen en stagneren en aldus alle toxines terug afstaan.

De Detox Voetpad pleister laat de extractie van het lymfvocht toe en helpt het lichaam zich te ontdoen van opstroppingen, schakelt metabolische afvalstoffen uit evenals de toxines van het lichaam, brengt voedende bestanddelen over naar de cellen en verbetert metabolische efficiëntie waardoor het teveel aan vloeistof een gewichtsafname bevordert. Hij heeft eveneens een kalmerend effect op het zenuwstelsel en helpt bij het verminderen van stress en spanning. Het veelvuldig gebruik van Detox Voetpad pleisters blijkt eveneens een efficiënt schoonheidsmiddel voor het aangezicht te zijn door een verbetering van het aspect van de huid en vermindering van een opgeblazen uitzicht. De Detox Voetpad pleister bevordert de verjonging van de collageenweefsels en vertraagt het verouderingsproces.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten