maandag 31 januari 2011

Wat zijn detoxvoetpads

Detox Pads: Ontgift uw lichaam vakkundig. Bijvoorbeeld tijdens de slaap.
Met deze voetpleisters of detox pads kan u snel en goedkoop uw lichaam ontgiften.

U kunt ontgiften dankzij de natuur. Dat is de essentie achter de Detox Pads, kort en krachtig voor de DetoxPads voor iedereen. De naam zegt het al: iedereen kan zijn lichaam ontgiften met deze helende voetpleisters met Sakura, Shitosan, tourmalijn, hout, azijn,meloen, bamboo enz

Snel, gemakkkelijk en bovendien heel goed betaalbaar. Bovendien kan u de Detox Pads gebruiken als aanvulling van voetreflexologie of andere detox mogelijkheden. Zo kan u uw lichaam ontgiften naargelang de hoogte van de pijnen of soorten ongemakken.

Zie voor meer detox mogelijkheden:
www.bioenergiser.net

U hoeft dus speciale duren kuren te volgen. U kleeft gewoon de Detox Pads op uw voeten (of elders) en laat de heilzame bestanddelen hun werk doen. Door de absorptie van gifstoffen krijgt u automatisch een betere bloeddoorstroming, slaapbevordering en pijnvermindering.

Goedgekeurd
De Detox Pads zijn goedgekeurd door het gezaghebbende Amerikaanse gezaghebbende
 keuringsinstituut FDA (U.S. Food and Drug Administration). Dit Amerikaanse instituut houdt in de VS toezicht op kwaliteit van voedsel en medicijnen. Dit is een zeer zware keuring waar een product doorheen moet om de consument te beschermen.

Ook zijn alle ingrediƫnten en productiemethoden van het Japanse ministerie van Landbouw gecertificeerde organische, de producent ecologisch gecertificeerd volgens DIN / ISO 14001, zijn er strenge kwaliteitseisen de GMP-richtlijnen en DIN / ISO 9001

Wat we kunnen trots zijn: we introduceren de eerste Detox Pads die geen dierlijke ingrediƫnten, die opgenomen chitosan bevat, is afkomstig van schimmels en niet zoals gebruikelijk van krab schaal (pantser).

U staat toch wat sceptisch tegenover al dat ontgiften op basis van natuurlijke extracten en zo? Geen probleem, voor slechts € 5 kan u bij ons enkele testzakjes bestellen. Overtuig u zelf!!


Bezoek onze site www.detoxpad.nl voor meer detoxvoetpad uitleg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten